Használati Feltételek

 
 
 

2

 
 
 
 
 
 
 
 

We dress hip hop more than 10 years

 
 
 
HOME > Használati Feltételek
 

Használati Feltételek

Cégy infomáció: 
Mikulášek B.V. s.r.o. Považská 11, 90301 Senec, Szlovákia, EU Adó Szám SK2022119440

Hogyan működik?

Egyszerűen Vásároljon a weboldalt, és hozzá az elemeket, hogy tetszik a bevásárló táskát. Ha befejezte a vásárlást, kattintson a Pénztár gombra a bevásárló táskát, és kövesse az utasításokat, kiválasztja az alkalmazandó belföldön pull-down. Supremestyle.eu fog ezért a termék-és szállítási költségek alatt pénztárnál. Kérjük, olvassa el az Ön országának adott oldal az alábbi tétel és összege korlátokat. Megjegyzés: Szállítás a világ minden tájáról.

Árak

Az összes ár jelenik meg a Supremestyle.eu honlapon lehet öt különböző pénznemek - Euro, cseh korona, amerikai dollár, angol font, magyar forint. Árfolyamok rögzítettek, és Supremestyle.eu nem lehet felelős valamennyi elvesztés következtében felmerült valuta ingadozás. Az árak jegyzett jogi 20% ÁFA.

Szállítási díjak

A szállítás a TOF.hu futárszolgálaton keresztül történik. Szállítási Ido kb 2-7 munkanap! Kézbesítés legkésöbb a KISZÁLLÍTÁST követő munkanapon (24H).

Kiszállítást fix Dija 3.00 EUR kb 930 HUF Munkaidőben a TOF.hu  alkalmazottja fog keresni a megadott címen. Amennyiben nem talal Ott, értesítőt fog hagyni, es a következő napon újból megkísérli a kézbesítést. Fizetni a csomag átvételekor Kell.

Szállítás Magyarország

A szállítás a TOF.hu futárszolgálaton keresztül történik. Szállítási Ido kb 2-7 munkanap! Kézbesítés legkésöbb a KISZÁLLÍTÁST követő munkanapon (24H). Munkaidőben a köd TOF.hu alkalmazottja keresni a megadott címen. Amennyiben nem talal Ott, értesítőt köd hagyni, es a következő napon újból megkísérli a kézbesítést. Fizetni a csomag átvételekor Kell. Fizetés magyarországon Magyar Forintba torténnik.

Trans-O-Flex Magyarország Kapcsolat:
http://www.tof.hu/
Tel: +36-29-877-100
Termék elérhetosék Oszes Termék kivétel Urban Classics és Hoodboyz ranktáron vannak (Szállítási IDO kb 6-9 munkanap).


Adók és vámok kívül az Európai Unió

Supremestyle.eu hip hop bolt küld ki a csomagot az Európai Unió. Az összes országok kívül található az Európai Unió hajózási övezetekben, előfordulhat, hogy meg kell fizetni további adókat és vámokat Vám idején szállítás. GangstaGroup.com nem felelősek adók és vámok.

Garancia

Mielőtt a megrendelés velünk, kérjük figyelmét, hogy a nemzetközi hozamok egyaránt költséges és időigényes. Mi fogadja vissza az ügyfelek legfeljebb 7 napon belül, hogy az árut szállítják. Return tételeket vissza kell küldeni az új és használatlan, a bolt címkék csatolt. Sajnáljuk, de nem tudjuk visszavenni személyes tárgyak, mint a fehérnemű, fürdőruha, smink és test ékszer. Te itt kifizetéséért felelős postaköltség és biztosítás minden visszatérés csomagot postán vissza Supremestyle.eu. Elem küldése vissza hozzánk, kérjük, mellékelje a GangstaGroup.hu számlát, hogy megérkezett a csomag. Használhatja bármely feladó tetszik, de azt javasoljuk, vásárlási követés és biztosítás Supremestyle.eu nem lehet felelős az elveszett visszatérő szállítmányok. Kérjük, küldje el a vissza a következő címre:

Mikulasek B.V. s.r.o. - Supremestyle.eu
Považská 11, 903 01 Senec
Szlovákia

Amint megkapjuk a visszatérés csomagot, kérjük, hogy 1-2 héten feldolgozásra. Küldünk Önnek egy értesítő e-mailt, ha a visszatérítés feldolgozása. A visszatérítés szerint kell kiadni a fizetési módot választott az eredeti sorrendben. Szállítási díj nem visszatéríthető.

Supremestyle.eu is visszatérítjük Önnek csak az árut vissza. Nem tudjuk visszatéríteni az adózási, vám, és vámügyi díjak kifizetése időpontjában szállítás. Ahhoz, hogy a visszatérítést az e díjak, olvassa el az oldal az ország konkrét információkat a kapcsolatot a helyi vámhivatal.

Adatvédelem

Mi lesz személyes adatok feldolgozására biztosított számunkra a kapcsolatot a sorrendben. Vállaljuk, hogy kezeljük ezeket az adatokat bizalmasan, és ne adja át őket, a harmadik partie

Copyright & Watermaks

Minden információ és a képek tulajdonát Mikulasek BV sro bármilyen használata, terjesztése vagy másolatát e lényeges tilos. Minden képen megjelenik egy GG Logo vízjel, amely nem része a termékek. Mi használ vízjelet biztonságos tulajdonjogainak képeinket.

 
 
 
Follow us
  •  
  •  
 
 
Hello, my name is Supremestyle
  •   We ship Worldwide
      Easy returns
      Customer service
      Good price
  • Coming Soon...