Garancia

 
 
 

2

 
 
 
 
 
 
 
 

We dress hip hop more than 10 years

 
 
 
HOME > Garancia
 

Garancia

Mielőtt a megrendelését elindította, felhívjuk szíves figyelmét, hogy a nemzetközi hozamok és költségek egyaránt befolyásoló tényezők lehetnek időben is az árú rendelésénél. Mi fogadja vissza az ügyfelek legfeljebb 14 napon belül, hogy az árut szállítják. Return tételeket vissza kell küldeni az új és használatlan termékel együtt a csatolt címkékkel együtt. Sajnáljuk, de nem tudjuk visszavenni személyes tárgyak, mint a fehérnemű, fürdőruha, smink termékeket és testékszereket. Te itt kifizetéséért felelős postaköltség és biztosítás minden visszatérés csomagot postán vissza Supremestyle.eu. Elem küldése vissza hozzánk, kérjük, mellékelje a Supremestyle.eu számlát, hogy megérkezett a csomag. Használhatja bármely feladó tetszik, de azt javasoljuk, vásárlási követés és biztosítás Supremestyle.eu nem lehet felelős az elveszett visszatérő szállítmányok. Kérjük, küldje vissza a következő címre:

Mikulasek B.V. s.r.o. 
Považská 11, 903 01 Senec
Szlovákia

Amint megkapjuk az ön visszaküldött csomagját, kérjük vegye figyelembe,hogy 1-2 hétbe telik a csomag feldolgozása. Mi küldünk Önnek egy értesítő e-mailt, ha megtörtént a rendszerünkben a visszaküldött árú feldolgozása. A visszatérítés szerint kell kiadni a fizetési módot a választott termék eredeti sorrendjében.A  szállítási díj nem visszatéríthető!

Supremestyle.eu oldalán vásárolt árut  is visszatérítjük Önnek csak az árut küldje vissza.  Azonban nem tudjuk visszatéríteni az adó, vám, és vámügyi díjakat. Ahhoz, hogy a visszatérítést az e díjak, olvassa el az oldalon az országra vonatkozó konkrét információkat vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi vámhivatallal.

Árucsere

Abban az esetben, ha megkapta az árut, és nem megfelelő a méret, illetve arú nem nyerte el az ön tetszését ez nem jelent problémát. Kérjük küldje vissza hozzánk /magyar posta vagy futár cég - a vevo fizeti akkor mine olcsoban legyen Slovákiábo a magyar posta szálit legolcsoban/ a nem használt terméket a fenti címre, és lehetséges a méret cseréje. Egy darab papirosra vagy emailbe irja be nekunk hogy mijen termeket mire szeretne kicerélni, hogy ha pénzt kér visza az arújért legyen szives leirni nekunk a bank szamlát is. IBAN es SWIFT formátbo. Fontos megjegyezni a árú csere ingenes. 

Visza kuldesi protokolt letoltheti IT

 
 
 
Follow us
  •  
  •  
 
 
Hello, my name is Supremestyle
  •   We ship Worldwide
      Easy returns
      Customer service
      Good price
  • Coming Soon...